TOP 8 pro spálení tuků

03.01.2017

Dnes pro Vás mám 8 potravin, které jsou skvělým pomocníkem pro spalování tuků. Jako první bych zmínila bobulovité plody. Tyto plody jsou bohaté na vlákninu, obsahují vodu a díky své přirozené sladké chuti mám dokáží zahnat chuť na mlsání.

Mluvím o borůvkách, jahodách a brusinkách.

Toto šťavnaté ovoce obsahuje antioxidanty, které jsou našemu tělu velmi prospěšné. Bylo také podle posledních studií zjištěno, že jejich baštěním se snižuje naše hmotnost.

Druhá superpotravina, která se řadí k těmto pomocníkům je zázvor.

Zázvor je vynikající na zahřátí, proti zácpě a snížení cholesterolu. Vynikající je taky jako první pomoc proti bolesti svalů po cvičení. Zázvor je také výborné přírodní antibiotikum proti zánětům.

Skořice. Málo kdo ví, že jedna lžička skořice denně dokáže v našem těle nastartovat to správné spalování a jako bonus skvěle působí na náš organismus a to málo kdo ví, působí proti zánětům. Ale pozor! Není vhodná pro kojící a těhotné ženy.

Kdo konzumuje zázvor, skořici nebo kurkumu pravidelně, bude mít dlouhý život!

Chia semínka

jsou preventivním pomocníkem proti obezitě. Jsou plné nenasycených mastných kyselin. Chia semínka jsou plné vlákniny a energie. Díky schopnosti zvětšit ve vodě několikanásobně svůj objem, nás dokáží hydratovat postupně zevnitř. Chilli papričky v sobě mají látky, které způsobují oxidaci tukových tkání. Což znamená, že se díky nim aktivuje rychlejší trávení a vzniká tak podpora pro rychlejší proces při spalování. Zelený čaj patří k dalším přírodním spalovačům. Doporučuje se, dát si šálek zeleného čaje před cvičením a tuky půjdou dolů sami.

Avokádo

je bohaté na bílkoviny a vlákniny. Díky svému složení má avokádo velké množství protizánětlivých tuků. Avokádo je chuťově vynikající a také prospěšné našemu organismu. Už jste vyzkoušeli domácí avokádovou pomazánku?

Avokádo se považuje za nejhodnotnější plod na planetě ( obsahuje téměř 50% tuků, 25% bílkovin a téměř vše kromě vitamínu D a B12).

Na zelenině může člověk přežít (na rozdíl od ovoce), je to základní stavební materiál společně s bílkovinami. V zelenině je obsaženo vše co tělo potřebuje ke svému životu (kromě vitamínu D, B12 a jódu). Bez vitamínu D nefunguje žádný obratlovec na zemi včetně člověka (vitamin D získáváme také ze slunce, pokud jsme obnažení). Jód je obsažen řasách, rybách a vincentce .

Jako poslední potravinu pro spalování tuků uvedu netradičně vajíčka.

Vajíčka obsahují 9 esenciálních aminokyseliny a superprotein. Díky bohaté snídani z vajíček bylo prokázáno, že se nám po celý den sníží chuť k jídlu. Souhrn osmi potravin, které nám pomáhají spálit tuky, jsou tady. Jak se k tomu postavíte vy? Je dobré na chvilku vyčistit hlavu a přestat myslet na diety, které jsou kolem nás a utváří nám názor, který pro naše tělo nemusí být úplně nejlepší.. Zkuste to nově se spalovači tuků.

Vejce
Vejce

Nejnovější články na našem blogu

Přečtěte si, co je nového

Strava založená především na vláknině (denně by přitom měli zkonzumovat 30 až 38 gramů vlákniny, což odpovídá 2,5 šálkům zeleniny a 2 šálkům ovoce), tucích (např. tzv. omega-3 mastné kyseliny) a proteinech (pomáhají k větší síle a rychlejšímu metabolismu) je způsob, jak se dlouhodobě udržet v dobré kondici a plné síle.

Přírodní antibiotika. Jedna z největších výzev, kterým čelí současná medicína, je zvyšující se odolnost baktérií na farmaceutická antibiotika. Situace je již tak vážná, že ani nová speciální antibiotika na některé patogenní baktérie nejsou účinná. více

Je to velmi jednoduchý prostředek k posílení imunity. Může si jej vyrobit kdokoliv. Když byly moje děti malé, chtěla jsem jim posílit imunitu. Tablety s hlívou ústřičnou mi tehdy připadaly velmi drahé a rodičovský příspěvek na mateřské dovolené moc malý. Přemýšlela jsem, jak to udělat. Vymyslela jsem jednoduchý způsob. Prostě jsem v obchodě...

Selen je stopový prvek, který si tělo neumí vytvořit - minerál pro dobrou náladu, zesiluje účinek vitaminu A, vitaminu C a E. Selen je důležitým prvkem podílející se na stimulaci protilátek, které vyhledávají a ničí virové, bakteriální a houbové infekce v těle. V souvislosti s příchodem jara se mluví zejména o depresích, velkém úklidu a chřipce.,...